Skip to main content

Hvorfor Orkla?

Orkla er et internasjonalt selskap med norske røtter. Dette gir rom for en spennende karriere på tvers av funksjoner, selskaper og landegrenser. Siden vi eier hele verdikjeden fra A til Å, tilbyr vi et vidt spekter av ulike karrieremuligheter.

Vi tilbyr utviklende og utfordrende arbeidsoppgaver til alle medarbeidere og legger vekt på intern rekruttering, slik at ledere og medarbeidere skal få erfaring fra flere virksomheter innen konsernet.

Utfordrende arbeid

Orkla har fokus på systematisk opplæring og utvikling av våre medarbeidere. Gjennom intern opplæring i selskapet vil du gradvis få større utfordringer på arbeidsplassen under faglig veiledning.

Finn dine egne løsninger

Som Orkla-ansatt oppmuntres du til å finne dine egne løsninger på jobbmessige utfordringer. Coaching av talenter er en del av lederansvaret. Våre ledere evalueres ut fra evnen til å utvikle talent.

Faglig og personlig utvikling

Som Orkla-ansatt vil du delta på interne kurs og utdanningsopplegg som er relevante for den stillingen du har. Orkla tilbyr sentrale utdanningsprogrammer innenfor alle områder i verdikjeden. Vi legger dessuten også vekt på generell lederopplæring.

Stimulerende nettverk

Orkla-konsernet er et stort og internasjonalt selskap. Som nyansatt får du muligheten til å utvikle nettverk innen selskapet der du jobber samt i resten av konsernet. Disse nettverkene gir økt kunnskap om de ulike selskapene, styrker kompetanseoverføring mellom medarbeidere og skaper karrieremuligheter i konsernet.

En ledende arbeidsgiver

 • Orkla vil være en ledende arbeidsgiver ...
  Mennesker vi ønsker som kolleger velger oss fordi vi har en unik kultur basert på høy kompetanse, nyskapende tankesett og en kommersiell tilnærming.
 • ... preget av inspirerende lederskap ...
  Våre ledere utvikler både virksomheten og de ansatte, som gis mulighet til og vekst. Våre ledere bygger sterke team med kompletterende ferdigheter og erfaring.
 • ... som opererer med en vinnende formel ...
  Vi utvikler våre mål basert på en klar strategi: Vi involverer våre kolleger i hvordan målene skal nås, og vi feirer våre suksesser.
 • ... og jobber sammen som ett Orkla.
  Med Orklas beste i tankene deler vi kunnskap, ansatte og beste praksis på tvers av avdelinger, selskaper og land.

Neste skolebesøk

Orkla i sosiale medier

Most attractive employers Norway Universum 2016, Karrierebarometeret topp 10: 2017 Attraktiv arbeidsgiver