Skip to main content

Vanligste stillinger

Til deg som er nyutdannet tilbyr Orkla mange ulike karrieremuligheter. Her finner du en kort oversikt over hvilke funksjoner vi rekrutterer de fleste Young Professionals til.

Ikke alle selskaper ansetter medarbeidere i samtlige av disse funksjonene. Hvert selskap rekrutterer kandidater til å fylle funksjoner som dekker egne behov.

Når du først har blitt ansatt i Orkla, legger vi stor vekt på intern rekruttering, slik at ledere og medarbeidere skal få erfaring fra flere virksomheter innen konsernet.
Her finner du en oversikt over karrieremulighetene som finnes i Orkla: Karrieremuligheter

 • Magnus Alexander Fjeldstad

  Brand manager

  Våre Brand Managers er ambisiøse, dyktige og viktige i arbeidet med å skape gode resultater i våre selskaper. Vi tilbyr et innovativt og krevende markedsføringsmiljø, der kompetanse og karrier...
 • Christine Storhaug Pedersen

  Controller

  Stillingen som controller i et Orkla-selskap innebærer en rekke arbeidsoppgaver innen selskapets økonomi- og finansmiljø. Du vil jobbe i en avdeling som leverer bidrag til produksjonsenhetene og di...
 • Sebastian Helmfrid

  Traineeordning i Orkla

  Det å arbeide som trainee i ett av våre selskaper er en viktig måte for Young Professionals å lære mer om Orklas virksomhet.

Neste skolebesøk

Orkla i sosiale medier

Most attractive employers Norway Universum 2016, Karrierebarometeret topp 10: 2017 Attraktiv arbeidsgiver