Skip to main content

Storsatsing fra Lilleborg:

AquaDerma – ny standard for ren hudpleie

AquaDerma

AquaDerma er en høykvalitets ansiktspleieserie basert på rene, aktive ingredienser fra havet. Serien kom på markedet i februar.

AquaDerma er helt på høyden med det hudpleiesalonger og faghandel tilbyr og tilfredsstiller strenge kvalitetskrav i apotek. 

Serien består av i alt seks produkter: dagkrem for ung hud, antirynke dag-, natt- og øyekrem, renseskum og renseservietter. Produktene blir å finne både i dagligvarebutikker, apotek og faghandel.

Rene produkter 

Produktsjef Kristina Velgaard i Lilleborg forteller at AquaDerma er spesielt utviklet for nordisk hud og klima, og selve produktutviklingen har tatt nærmere tre år. Ingrediensene er nøye utvalgt. Ønsket om rene produkter fri for uønskede ingredienser øker stadig, og AquaDerma tar denne trenden på alvor. Serien er blant annet uten parabener, mineralolje, etanol og silikon. Parfymenivået er lavt, og det er kun valgt parfymer som er uten kjente allergener.

Ingredienser fra havet

Serien inneholder rene, aktive ingredienser fra havet, blant annet et patentert ekstrakt fra norsk lakserogn som opprinnelig ble funnet gjennom forskning på sårheling.

- Med AquaDerma setter vi ny standard for ren hudpleie, slår Kristina fast.

Suksess som Define?

Dette er Lilleborgs største lansering siden Define kom i 2002 – hårpleieserien som tok markedet med storm og ble markedsleder bare etter få måneder. Fremdeles er Define markedets største hårpleiemerke. Nå håper Lilleborg å gjenta suksessen ved å tilby dagligvarehandelen en kvalitetsserie de aldri tidligere har hatt i hudpleiehyllene.

Det knytter seg store forventninger til lanseringen av AquaDerma. Tilbakemeldingene i de mange forbrukertestene som er gjennomført, lover godt for serien, som også støttes av tidenes mediesatsing i Lilleborg.