Skip to main content

Nyheter fra Orkla Health

Möller’s Pharma

Möller’s Tran nå også på apotek.

Orkla Health har flere nyheter på trappene denne vinteren. Størst av dem er introduksjonen av en ny Möller’s-serie til apotek. I dagligvarehandelen kommer Colletts favorittbjørn med bringebær tilbake, og CuraMed kan nå fås med lakrissmak.

Möller’s Tran har lenge vært et kjent syn i dagligvarebutikkene, men nå satses det for fullt også i apotek. En egen serie, Möller’s Pharma, skal gi enda flere nordmenn den daglige dosen med omega-3.

- Omega-3 produkter fra Möller's med egne varianter for apotek har lenge vært etterspurt. Det har vi nå endelig klart å få til med Möller's Pharma, som skal bli en serie for hele familien, sier Ingerid Salvesen, produktsjef i Orkla Health. Ambisjonen er et Möller's-salg i denne kanalen på ca. 20 mill. forbrukerkroner i år.

I Möller’s Pharma-serien kommer det nå en egen tran med ekstra D-vitamin og sitronsmak, mens Möller’s Pharma Aktiv er spesielt utviklet for aktive seniorer. Denne varianten inneholder magnesium, vitamin D og omega-3, som er ekstra viktig når du har nådd en viss alder. Möller’s Pharma Ingen Ettersmak er et alternativ for dem som ønsker et tilskudd av omega-3-fettsyrer, men helst ikke vil kjenne på smaken.

orkla-health-flere-nyheter-internett

Andre nyheter fra Orkla Health

Å få i seg rikelig med proteiner i kosten er viktig for mange, og gjerne i forbindelse med trening. Nutriletts egen serie med proteinrike barer kommer nå i pakke på tre. Nutrilett Protein Shape barer er ment som et godt mellommåltid før eller etter trening, eller for dem som er litt småsultne etter jobb eller studier. Produktene har en høy mengde proteiner og lite sukker. Baren inneholder 124 kalorier og kun et halvt gram sukker.

Norges favorittbjørn er tilbake

Collett Vitaminbjørner gjør det enklere for mange å få i seg den daglige dosen med vitaminer. I disse dager er den mest populære av dem, bringebærbjørnen, tilbake i butikkhyllene som en Limited Edition. I hver bjørn er det et verdifullt tilskudd av ni vitaminer som er viktige for god helse.

Lakris er den største smaken innen halstabletter, og denne varianten har en god, oppfriskende smak av lakris, honning og urter. Nå kommer CuraMed Lindrer Hoste & Hals med lakris.

Maxim introduserer også en lakrisvariant i sin proteinbarserie.