Skip to main content

Nyheter fra Pierre Robert

Pierre Robert Sport Summer

Den nye Pierre Robert Sport Summer-kolleksjonen er inspirert av urbane, solfylte motemetropoler som L.A. og Miami, med friske farger og snitt. 

Plaggene passer perfekt i reisekofferten, og gjør det enkelt å holde seg aktiv i ferien.

Den sømløse toppen har tynne stropper som gir en kul og avslappet look og føles ekstra behagelig på varme solskinnsdager. Stroppene er regulerbare og sørger for godt hold. Toppen er formstrikket i et mykt teknisk materiale, og har uttakbar padding.

Den tradisjonelle treningstightsen er byttet ut med korte hot-pants som føles svalende om sommeren. Shortsen har flatterende passform og skjæring, og er laget i mykt, teknisk materiale som puster godt og følger kroppens bevegelser. Pierre Robert Hot Pants kan også brukes som boxertruse.

Sesongens undertøy fra Lingerie-kolleksjonen

Sesongens undertøy fra Lingerie-kolleksjonen

Pierre Robert har fornyet trusefavorittene Cotton Boxer og Invisible Hipster med nye sommerfarger, inspirert av tropiske frukter og syrlig sorbet. Velg og vrak blant fristende iskremfarger som Pistachio Breeze, Juicy Watermelon, Grapefruit Delight, Lemon Sorbet, Peach Passion, Strawberry Swirl, Blue Macaron og Blueberry Blast.