Skip to main content

Pierre Robert lanserer superundertøy til barn

Pierre Robert lanserer superundertøy til barn

Barn fortjener like bra treningstøy som oss voksne!

Pierre Robert superundertøy til barn er mykt, sømløst og gir rom for utfoldelse.

- Barn beveger seg mye, både på fritiden og i gymtimen. Hvorfor skal ikke barn ha skikkelig treningstøy, like bra som det vi selv bruker? Superundertøy er perfekt til aktive barn. Det er mykt, behagelig og varmer når det er kaldt. Superundertøy sitter godt slik at man slipper å rette på det, og det følger kroppens bevegelser, sier produktsjef for Pierre Robert superundertøy, Vanja Linn Carlèn.

Dette gjør teknisk superundertøy

Når du trener utendørs i den kalde årstiden er viktig at du er tørr mot huden. Hvis du svetter og tøyet ditt har blitt vått så blir du fort kald når du stopper opp, og du vil begynne å fryse. Teknisk superundertøy fordeler fukt utover i tøyet slik at det fordamper raskere, og ikke ligger klissvått mot huden. Det fungerer også som et ekstra varmeisolerende lag under annet treningstøy eller yttertøy.

Pierre Robert superundertøy til barn kan brukes alene eller under andre plagg som fotballdrakter og shorts eller skitøy. Det passer til alle utendørsaktiviteter om høsten og vinteren, men kan også brukes innendørs, for eksempel til turn, ballett eller innebandy.

Når skal man bruke superundertøy, og når skal man bruke ull?

Superundertøy passer ekstra godt til moderat til intensiv aktivitet/trening. Det holder deg varm uten å føles for varm, er svært elastisk, følger kroppen og trekker fukt bort fra huden. Perfekt til fotball, basket, skiløping og lignende.

Ullundertøy passer ekstra godt til kaldere temperaturer, samt lav til moderat aktivitet/trening. Ull trekker fukt bort fra huden, er temperaturregulerende og varmeisolerende. Perfekt til lek i snø, skiturer og sofakroken.