Skip to main content

Sommerens matnyheter

Nyheter fra Orkla Foods Norge

Finn din favoritt blant sommerens nyheter fra Orkla Foods Norge!

Denja-salater med bønner, linser og quinoa, Grandiosa som feirer 35-årsjubileum med en kjøttfri variant og nytt indisk kit fra TORO. Les mer om matnyhetene fra Orkla Foods Norge:

DENJA SALATER

Dette er en kategori i vekst, og vi satser nå på å utvikle bedre og sunnere varianter. Men viktigst er at vi også kommer med nye smaker og spennende varianter med bønner og quinoa. Her er de nye variantene:

Denja Potetsalat Sennep & Bacon
Denja Salat Bønne & Linse med Tomat
Denja Salat Quinoa med Tomatsalsa

Alle variantene kommer i ny emballasje.

BIGONE PIZZA – CALIFORNIA STYLE

Vi kommer med to nye smaksvarianter i serien California Style by BigOne. Dette er en egen retning innenfor amerikansk pizza, med litt tynnere bunn og smakskombinasjoner som strekker smakene litt lenger. Denne kommer i to varianter: Malibu Ham med skinke, ananas og grillet paprika, og Venice Beach Meatballs med spicy kjøttboller, chorizo, bacon og søte soltørkede tomater.

GRANDIOSA 4X OST

Grandiosa fyller i år 35 år, og feirer det med lansering av den første Grandiosaen noensinne uten kjøtt. Det har blitt en sterkere trend enn før å velge bort kjøtt til middag, med flere vegetarianere, spesielt blant ungdom. Av den grunn kommer nå den første vegetarpizzaen. Grandiosa 4x ost er en skikkelig digg ostepizza toppet med fire norske kvalitetsoster: Jarlsberg®, Norsk Mozzarella, Norvegia Fyldig og Edamer.

FUN LIGHT

Bringebær og Lime er begge suksessmaker. Nå slår vi dem sammen. Bringebær med lime gir en unik smak. Den er veldig annerledes enn andre bringebærvarianter, og er lett å like.

INDISK KIT FRA TORO

Asiatisk mat er i sterk vekst. Indisk er størst, og 27 prosent av befolkningen spiser indisk én eller flere ganger i måneden. Nordmenn spiser oftest TORO Indisk Kit, og TORO lanserer to nye og spennende Kit med to av de største indiske smakene: Tikka Masala og Korma. Produktene bygger på salgssuksessen TORO Indisk Tandoori Chicken, Norges største asiatiske måltidsløsning, og møter den økende interessen blant forbrukere for indisk mat.

KIKKOMAN SOYASAUS 500ML

Relanseres nå fra glassflaske til plastflaske. Ny og brukervennlig flaske med en ny kork for enkel åpning og lukking.

TORO BROWNIE

Det er vår, og skoleavslutningene nærmer seg. Da er det veldig enkelt å lage en stor langpanne TORO Brownie. TORO Bakemiks Brownie Langpanne er bestselgeren som nå kommer i et større format – perfekt til anledninger hvor flere samles. La deg inspirere til å bake på www.bakingforalle.no.

TORO KALDRØRTE SAUSER

TORO Kaldrørte Sauser er tre helt nye kryddermikser, som blandes med rømme, kesam eller crème fraîche til friske og smaksfulle sauser. Perfekt til grill og alt av kjøtt, kylling og laks. Prøv Kaldrørt Bearnaise for en helt ny biffopplevelse!