Skip to main content

Vårslipp fra Orkla Foods Norge

Nyheter fra Orkla Foods Norge

Vårens produktlanseringer skal gjøre det lettere å spise fisk og spennende å velge asiatiske ferdigretter. Og tradisjonen tro kommer to nye pizzavarianter på markedet.

Mer fisk

Folk ønsker å spise mer fisk, og Orka Foods Norge vil gjøre valget enklere og utvalget mer variert for forbrukerne. Derfor lanserer vi Stabburet Kokkeklar Kremet Laksesuppe. Dette er en tomatisert og kremet laksesuppe av høy kvalitet.

TORO Middagsklar Tomatsaus er en kjølt saus til ovnsgratinert fisk. Middagsklar-sausene har milde og barnevennlige smaker, og gjør det enkelt for barnefamilier å spise gode fiskemiddager oftere. Bare hell sausen over fisken og stek den i ovnen – enklere blir det ikke. Det finnes allerede tre varianter til laks, og nå lanseres også TORO Middagsklar Mild Tomatsaus til hvit fisk.

Populær pizza

I 2014 ble det spist mer pizza enn noen gang. Vi lanserer derfor Big One American Meat Lover, en Big One raust toppet med tre typer kjøtt, salsiccia, chorizo og pepperoni, som virkelig fyller hele pizzaen. Pizza med flere typer kjøtt er bestselgeren på pizzarestaurant, og har stort potensial også i frysedisken.

I tillegg kommer Grandiosa Original Deluxe, den ultimate Grandiosaen! Pizzaen har fyllet fra den originale Grandiosaen på toppen av en supersprø ostebunn. Dette blir en ny og sprøere utgave av bestselgeren i pizzamarkedet.

Årets saftsmak

Kombinasjonen av mango og lime er en av de mest populære smakene i mange land, også i Norge. Dette gjør at vi har stor tro på Fun Light Mango Lime 1L – årets smak fra Fun Light. Fun Light Family Size Sitrusfest 1,45L er markedets eneste sukkerfrie saft på stor flaske. Nå kommer nyheten Sitrusfest med en unik smak av deilige sitrusfrukter, perfekt for hele familien.

Pai, pølser og pålegg

Pai blir stadig mer populært, og nå utvider vi serien med en ny favoritt, Stabburet Ostepai. Dette er en smaksrik og velbalansert porsjonspai med fem ulike oster og spinat – en perfekt smaksopplevelse for alle som liker pai med ost.

Idun Hot Dog Dressing er en av favorittene fra kiosk og bensinstasjon som endelig blir å finne i dagligvarehandelen. Dette er et unikt produkt, og relevant til grillsesongen. Hot Dog Dressing er tilpasset noe av det vi spiser aller mest, pølser.

Det norske folk er et turfolk, og nå får vi en svært etterlengtet turvenn: babyflaske med ketchup og sennep. Idun Tomatketchup 200G er bestselgeren som nå endelig kommer på liten flaske. I tillegg lanseres en helt ny sennepssmak, Idun Sennep Søt og Fyldig. Nå kan du fint pakke både ketchup og sennep i tursekken.

Nugatti relanserer de tre minste variantene, Crisp, Melkesjoko og Nøtteknas, i mindre beger. Det er originalen som er mest populær, og for at folk i større grad skal få øynene opp for de andre variantene, kommer de nå i mindre bokser. I tillegg får hele Nugatti-porteføljen en forbedret design med ny og tydelig logo.

Sterkt asiatisk

Orkla Foods Norge satser bredt på asiatisk og kommer nå med to nye smakfulle ferdigretter; TORO Thai Red Curry og TORO Thai Panang Curry. Produktene møter den økende interessen blant forbrukere for asiatisk mat, og tilfører kategorien noe nytt.

Folk reiser mer og ønsker mat som bringer hjem inntrykkene fra utlandet. Sarita Sehjpal har posisjonert seg som den fremste eksponenten for indisk mat og kultur i Norge. Merket hennes, SaritaS, lanserer SaritaS Tikka Masala, SaritaS Tandoori Kylling og SaritaS Korma Kylling. Den nye forpakningen med bokser oppå hverandre er tuftet på konseptet "Dabbawalas in Mumbai". En Dabba betyr "lunsjboks", og Wala betyr "den som bringer lunsjboksen". 

Gryter og sauser

TORO lanserer to kyllinggryter med bred smaksprofil: TORO Kremet kyllinggryte er en tradisjonsrik frikassé med mild og barnevennlig smak, mens TORO Sweet & Sour gryte er en av de største asiatiske smakene i norsk dagligvarehandel, som nå også er å finne i grytehyllen.

TORO Pastasaus Klassisk er en helt ny og smaksrik pastasaus med 100 % naturlige ingredienser og mye tomatsmak. TORO Pastasaus Ekstra krydret er ekstra smaksrik med cayenne, sort pepper og urter, og med 100 % naturlige ingredienser. Begge brukes som tacokrydder – rett på kjøttdeigen og ferdig på 5 minutter. Alle TOROs sauser er helt fri for palmeolje.