Skip to main content

Formålet med informasjonskapsler på nettstedet

Vårt nettsted benytter informasjonskapsler som settes både av oss og av tredjeparter, til følgende formål:

  • Analyse: Vi benytter informasjonskapsler til å telle antall unike besøkende på våre nettsteder eller til å utarbeide annen statistikk om driften av nettstedene. Tjenesten registrerer informasjon om sidevisninger og brukerinformasjon som geografisk plassering, bruk av enhet, operativsystem og nettleser.
  • Pålogging: Hvis nettstedet har mulighet for pålogging, lagres et ID-nummer og tidspunktet for innloggingen i en informasjonskapsel på enheten din, som gjør at du kan navigere på nettstedet uten å måtte logge inn på nytt for hver side du åpner.
  • Interessebasert markedsføring på nett: Du kan oppleve å se annonser fra Orkla-selskaper på andre nettsteder på grunn av informasjonskapsler på nettstedet her, basert på innhold og sider du har besøkt på våre nettsider og brukerinformasjon, som geografisk plassering. På denne måten kan vi identifisere interessene dine og sørge for visning av annonser som er relevante for deg. Teknologien kalles "remarketing" og leveres av tredjepartsleverandører, som for eksempel Google.
  • Bruk av atferdsopplysninger til «tvillingprofil»: Såkalte tvillingprofiler er basert på innsamling av opplysninger om brukeres atferd på våre nettsteder. På bakgrunn av kjennskap til interessene til en gruppe brukere (se forrige punkt) kan vi sørge for visning av annonser som denne gruppen er interessert i, til en annen gruppe personer som har hatt samme/tilsvarende atferdsmønster på våre nettsteder.

Ønsker du flere detaljer om informasjonskapsler som kan brukes av dette nettstedet, hva de benyttes til, tredjepartstilgang til opplysninger samlet med informasjonskapsler, og hvor lenge de brukes, kan du finne en liste med spesifikasjoner ved å trykke her>.

Opplysninger samlet med tredjepartsinformasjonskapsler, vil også benyttes av de aktuelle tredjeparter, og deres kontaktinformasjon finnes på nettstedene deres (se listen med spesifikasjoner).