Skip to main content

Odense Marcipan i 100 år

”Det er kvaliteten, der skaber renomméet og renomméet, der skaber kundekredsen”. Ordene stammer fra Odense Marcipanfabrikks grunnlegger, Laurits Thobo-Carlsen, og de har fulgt virksomheten som en rød tråd gjennom 100 år.

Odense Marcipan er i dag verdens ledende produsent av marsipan og marsipanrelaterte produkter, og er det største merket i Skandinavia.

Over 170 varianter
Selskapet produserer mer enn 170 forskjellige marsipankvaliteter til ulikt bruk i bakeri-, foodservice- og dagligvaremarkedet, og produktene blir i stort omfang brukt av mange kake- og konfektprodusenter.

Det tilbys et omfattende sortiment av nougat, sjokolade, overtrekkssjokolade, sjokoladedryss, nougat- og sjokoladesauser, nøtteprodukter og forskjellige bakeri- og konditoriingredienser.

Italia
På begynnelsen av 1900-tallet lagde konditorene selv marsipanmassen og kvaliteten ble derfor noe varierende. Det ble behov for Odense Marcipan-fabrikks industrielt fremstilte marsipan som opprettholdt den samme, gode kvaliteten.

Foruten produksjon i Odense C., har Odense Marcipan også topp moderne marsipanproduksjon hos datterselskapet Natural Food i Coseano i Italia, og produksjon av frosne kvalitetskaker hos Bæch's Conditori i Hobro i Danmark.