Skip to main content

Støtter Frelsesarmeens ferietilbud for barnefamilier

Illustrasjonsbilde - TORO støtter Frelsesarmeens ferietilbud for barnefamilier

Med midler fra Orkla Friends Fund bidrar TORO til at vanskeligstilte barnefamilier kan reise på ferie.

Samarbeidet mellom Frelsesarmeen og TORO ble etablert i 2016, med mål om å spre enda mer varme og gode supper til det norske folk. Orkla ønsker nå å bidra ytterligere, gjennom midler som er øremerket ferietilbud for barnefamilier på Frelsesarmeens senter på Jeløya utenfor Moss.

- Frelsesarmeen gir barn og familier som har begrenset økonomi eller andre utfordringer muligheten til å få gode ferieopplevelser. Det er et flott initiativ som vi i Orkla er glad for å få muligheten til å gi vår støtte til, sier Christian Mjaaseth, markedsdirektør i Orkla Foods.

Frelsesarmeen tar imot barnefamilier fra hele landet. I løpet av tre uker, er i underkant av 400 barn og voksne innom senteret på Jeløya.

- De som kommer hit er folk vi møter og har kontakt med gjennom året. De har en strevsom hverdag og savner å gjøre noe annet, men økonomien setter begrensninger. Det kan gjøre godt å få et avbrekk, pakke kofferten og reise bort en uke i løpet av sommeren, sier Elin Herikstad, som er leder for velferd og utvikling i Frelsesarmeen.

Programmet er variert, og det er lagt opp til utendørsaktiviteter, en tur på Tusenfryd, fellesmåltider og andre aktiviteter.