Anamma

Anamma er et svensk merke med veganske produkter. Anamma er den største produsenten av vegetarisk kjøtterstatning i Norden.

Anamma står for god vegansk mat som produseres med omtanke for deg, dyrene og miljøet.
Anamma er et svensk merke som tilbyr et bredt sortiment av fryste kjøtterstaninger som alle er veganske og hvor størsteparten av produktene i tillegg er 100% glutenfrie. At alle produkter er veganske innebærer at vi ikke bruker egg, melk, ost eller andre animalske ingredienser i våre produkter. Størsteparten av produktene er produsert på soyaprotein (100% GMO- fritt); et protein som ifølge PDCAAS og WHO er sunnere enn det animalske proteinet.

Vi ønsker å gjøre det godt og enkelt for alle å spise vegansk slik at vi sammen kan minske avtrykket på vår planet. Anamma sine produkter har nemlig en svært lav klimapåvirkning sammenlignet med animalske produkter. I tillegg visste du kanskje ikke at Anamma sin fabrikk produserer produktene fra vannkraft, eller at Anamma sin forpakning er klimasmart ettersom den i stor grad er laget av sukkerrør.

Anamma tror på en bedre fremtid og planet ved å få flere mennesker til å spise vegansk. Mange tror at vegansk mat ikke smaker så godt eller at det er kjedelig mat med lite variasjonsmuligheter. Dette skal vi endre på ved å tilby våre smaksrike kjøtterstatninger som i stor grad kan tilberedes slik du er vant til.

Vår filosofi er enkel: Vi lager mat som smaker godt og som er bra for vår planet! Maten vår er vinn-vinn: Vi tar vare på  smaksløkene dine og beskytter samtidig vår planet!