BigOne

BigOne er en stor, skikkelig saftig amerikansk pizza med tykk, luftig og sprø bunn, og massevis av digg fyll.

BigOne pizza passer perfekt når du er keen på noe innmari godt, og vil være sikker på at du blir ordentlig mett.

BigOne har vært nordmenns foretrukne tykkbunnete pizza helt siden 1991, da den ble lansert som den første av denne typen amerikansk pizza på det norske markedet. På den tiden fantes det kun BigOne American Classic,  men etter hvert kom også en pepperoni- og en ostevariant. BigOne har kontinuerlig lansert nye, spennende og smaksrike varianter, og har i dag en bred portefølje som dekker alle de store og elskede pizzasmakene.

BigOne American-pizzaene lages på pizzafabrikken på Stranda, i naturskjønne Sunnmøre. Vi er stolte over at vi i så stor grad som mulig bruker norske råvarer i produksjonen.

BigOne sin filosofi er GO BIG OR GO HOME, og vi jobber daglig for å levere 100 % kompromissløs pizzanytelse. Derfor er det ikke rart at BigOne Double Pepperoni er den pizzaen som inneholder mest pepperoni, BigOne Triple Cheese er ostepizzaen med mest ost på, og BigOne New York Grilled Steak er pizzaen med mest biff på i hele frysedisken.

BigOne er pizzamerket som best skjønner hva nordmenn vil ha, og derfor mangler det aldri noe på våre pizzaer… bortsett fra grønnsaker, for de har ikke noe der å gjøre!

BigOne skal være deilig forutsigbart og pizzaen vår er mange ganger en skikkelig life-saver når du vil ha noe skikkelig digg uten å anstrenge deg. Bara ta pizzaen ut av esken og folien, stek den i midten av ovnen og etter 15-18 minutter er den klar til å nytes.

BigOne – More of the good stuff!