Define logo

Define

Define er en hårpleieserie utviklet i samarbeid med norske frisører og er laget for skandinaviske kvinner, deres hår og livsstil.

Define har siden 2002 lyttet til norske kvinner og opparbeidet en god forståelse for hvilke behov og trender som passer oss som er bosatt i Skandinavia. Dette har ført til at Define er Norges største hårpleieserie i norsk dagligvarebransje.

Define frisørteam ble etablert i 2002 av Define og Lise Holm-Glad, som er leder av Defines frisørteam. Lise og hennes frisører er viktige når det gjelder utvikling, testing og godkjenning av nye produkter, og sikrer at produktene blir av høy kvalitet. Produktene testes alltid hos frisørteamet til ønsket kvalitet er oppnådd, og ingen produkter lanseres uten å ha vært igjennom denne prosessen.

Define ønsker å gi skandinaviske kvinner kvalitetsprodukter og den hjelpen og inspirasjonen som trengs mellom frisørbesøkene slik at du kan føle deg fin på håret – hver dag!

Define Frisørsalong

Visste du at Define har egen frisørsalong på Skøyen i Oslo? Våre dyktige, engasjerte og kunnskapsrike frisører, Kaja og Isabell ønsker deg velkommen. Besøk oss i Orkla hus, Drammensveien 149, Oslo.

Se utvalg av behandlinger og book time her
Define Salongen
Define - hårtips og gode råd

Hårtips

På jakt etter tips om hårpleie, styling og frisyrer? Her finner du mange artikler med gode tips og råd.

Se alle hårtips