Grandiosa

Pizza Grandiosa er Norges favorittpizza og hvert år spises det over 20 millioner enheter av den populære pizzaen.

Grandiosa er laget av de beste råvarer, kombinert i en unik og hemmelig oppskrift. Derfor er Grandiosa en sikker vinner – hver gang – vi snakker ekte kjærlighet!
Grandiosa er laget av de beste råvarer, kombinert i en unik og hemmelig oppskrift. Grandiosa bruker kun kjøtt fra norske bondegårder, og hele 5600 norske kuer jobber heltid for å lage melk til all Grandiosa-osten!

Mellom dype fjorder og høye fjell på Sunnmøre ligger pizzabygda Stranda. Grandiosa er alltid blitt laget her, helt siden pizzaen så dagens lys 11. februar 1980 takket være en gjeng ihuga sunnmøringer.

I denne pizzabygda jobber 200 innbyggere med pizzabaking på fulltid, og siden 1980 har vi sendt ut mer enn 500 millioner pizza Grandiosa fra Stranda.

For å glede og overraske nordmenn har vi siden 1980 blant annet ringt julen inn sammen med Vazelina Bilopphøggers. Vi har engasjert hele Norge med et eget pizzavalg hvor hele 200.000 nordmenn stemte på sin favoritt. I dag er fremdeles begge variantene to av markedets bestselgere.

Lørdagspizza  i 2006 gjorde at hele Norge gikk rundt og nynnet «Respekt for Grandiosa» og 700.000 lastet ned sangen som lå 17 uker på VG-lista som egen ringetone.

Vårt mål er å være en bankers løsning for deg enten det er en maraton-tirsdags-ettermiddag, en sofaklar torsdag eller når vennegjengen samles i helgen. Det skal være bekymringsfritt å sette Grandiosa på bordet, den er supergod med en smak alle liker.

Derfor er Grandiosa en sikker vinner – hver gang.