Ming

Ming grøtris gir god og tradisjonsrik grøt som er rask å lage.

Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er risgrøt også hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike grukter eller rød saus. Ming grøtris er kvalitetsris som gir en god og rund risengrynsmak. Grøtrisen passer perfekt i tradisjonelle norske retter som rislapper, riskrem og dynegrøt. Vi kan på det varmeste anbefale tilslørt riskrem laget på Ming grøtris. Alt du trenger er å koke opp grøten som normalt med en splittet vaniljestang. Avkjøl deretter grøten før du blander den med en lik mengde pisket krem. Legg knuste havrekjeks i ønsket form (eksempelvis et dessertglass) og dekk kjeksen med et lag riskrem etterfulgt av frukt, bær eller syltetøy etter eget ønske. Gjenta dette for å få to lag, og sett det kjølig før servering. Toppes gjerne med litt revet sjokolade. Vel bekomme!