Möller’s

Møllers er en av Norges eldste merkevarer, grunnlagt av apotekeren Peter Möller i 1854.

Peter Möller revolusjonerte måten tran ble fremstilt på, slik at det ble mulig å produsere medisintran av høy kvalitet. Han var en stor forkjemper for folkehelsen, og visjonen til Møllers har helt siden 1854 vært å gi det norske folk god helseinformasjon og naturlig sunne produkter av høy kvalitet.

Möller’s Tran lages av norsk arktisk torsk fra Lofoten og Vesterålen. Tran er en naturlig del av et sunt kosthold med sin unike kombinasjon av Omega-3 fra fisk og vitaminene A, D og E. Omega-3 fettsyrene i Møllers Tran er essensielle fettsyrer kroppen trenger og som har dokumentert positiv virkning på hjerte, hjerne, immunforsvar og syn. Takket være sine mange positive helseeffekter anbefaler norske helsemyndigheter daglig inntak av tran til alle fra 4 ukers alder og livet ut.

Fortsatt er den originale Møllers tran vårt aller største produkt, men vi har også utviklet en rekke andre produkter som skal gjøre det enkelt å få i seg omega-3. Våre dyktige ernæringseksperter jobber hele tiden for å sikre den beste sammensetningen av produktene tilpasset ulike situasjoner, livsfaser og behov.

Derfor sier vi «Möller’s – For hele kroppen. Hele Livet.»

Visste du at:

· Tran utvinnes av lever fra torsk som fanges utenfor Lofoten og Vesterålen i Nord-Norge i perioden januar til april hvert år.

· Omega-3 fettsyren DHA som det er rikelig av i Møllers Tran er godt for hjernen

· I dag utgjør forbruket av Møllers Tran i Norge ca 150 millioner skjeer tran årlig