Mr. Lee

Mr Lee er Norges ledende merkevare innen nudler.

Mr. Lee er Norges ledende merkevare innen nudler. Siden 1989 har Mr. Lee fylt middagstallerkener og lunsjboller med spennende og smaksrike nudelretter. For mange er nudlene er kjærkomment måltid eller energipåfyll. Både godt og veldig enkelt.

Mr. Lee passer perfekt for deg med et glimt i øyet som trenger noe kjapt og godt. Om det er på lesesalen, etter skolen, på vei til trening eller etter en lang arbeidsdag – Mr. Lee stiller alltid opp.

Lee Chul-ho omtales av mange som nudelkongen i Norge. Han kom til Norge som 17-åring, våren 1954 som en følge av Koreakrigen og skal angivelig ha vært den første koreanske innvandreren til Norge. Etter å ha tatt diverste strøjobber for å ha til livets opphold, startet han som kokkelærling i 1958 på Holmenkollen Turisthotell. Dette ble starten på et mateventyr som innebar flere stillinger som kokk og kjøkkensjef og til slutt endte med hans eget selskap: Mr. Lee. En rekke originale reklamefilmer hvor Mr. Lee selv hadde en sentral rolle, bidro til at nudlene raskt fikk fotfeste på det norske markedet.