Naturelle

Naturelle Care er en serie med hånd- og dusjsåper laget med rene oljer for deilig velvære i hverdagen. Hver variant av Naturelle Care er utviklet spesielt med tanke på å pleie huden og vekke sansene.

I dag finnes Naturelle Care i fem ulike dufter og oljer;

Argan Care, inneholder 100% ren arganolje og dufter av orientalsk lilje. Denne oljen er viden kjent for sine pleiende egenskaper og har i flere hundre år blitt brukt som en skjønnhets-hemmelighet i Marokko. Arganolje inneholder naturlige fettsyrer, antioksidanter og vitamin A og E som pleier huden og etterlater en fin glød.

Olive Care, er beriket med 100% ren olivenolje. Olivenolje inneholder mange fettsyrer og vitaminer som også er svært gunstige for huden så vel som helsen.

Almond Care, er beriket med 100% ren mandelolje som er kjent for sitt naturlige innhold av fettsyrer og vitaminer.

Verbena Care, er beriket med 100% ren verbena olje og dufter av deilig sitrus. Verbenaolje er kjent fra aromaterapien og har en frisk oppkvikkende effekt samtidig som en er pleiende mot huden.

Lavender Care, inneholder 100% ren lavendel olje som er kjent for sin avslappende og beroligende duft, og har derfor lenge blitt brukt innen aromaterapi. Naturelle Lavender Care har en moderne lavendel duft med sommerlige toner fra Provence.

De lekre og behagelige produktene i Naturelle Care-serien tilbyr velvære i hverdagen med sitt rike skum og deilige duftopplevelser. Produktene er dermatologisk testet.