Nutrilett

Nutrilett har et bredt utvalg av smarte, lette måltider for deg på farten.

Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel – og det er lett å ty til usunne fristelser. Nutrilett har produktene som kan hjelpe deg med å ta litt sunnere valg i en hektisk hverdag. Nutrilett produktene er delt inn i tre grupper; Get Started, Smart Meal og Snack Smart. Inndelingen skal gjøre det enklere å forstå når og hvordan du skal bruke produktene våre.

GET STARTED
Dette er pulverdietter med et svært lavt kaloriinnhold (VLCD). Produktporteføljen består av shakes og supper. Disse produktene er ment for deg som trenger hjelp til å komme i gang med en ny og sunnere livsstil og til å gå mye ned i vekt.

SMART MEAL
Dette er smarte måltidserstattere som kan erstatte ett eller flere av dagens måltider. Produktene er et smart alternativ når du er i tidsklemma eller trenger et lettvint måltid på farten, men samtidig vil passe på kaloriene. Produktene har et høyt innhold av protein og fiber, i tillegg til alle de vitaminene du trenger for å erstatte et måltid

SNACK SMART
Nutrilett Snack Smart barer er en serie med barer som kan brukes som små mellommåltider eller når du har lyst på noe godt. Barene har lavt kalori- og sukkerinnhold. De har også et høyt innhold av protein og fiber.