Pierre Robert

Pierre Robert designer komfortable basisplagg av høy kvalitet til dame, herre og barn. Vi mener det er viktig å føle seg bra innerst til ytterst, og i Pierre Robert fokuserer vi på den perfekte kombinasjonen av komfort og stil.

Pierre Robert er et av Norges største undertøysmerker og våre plagg er skreddersydd for en skandinavisk livsstil – ofte preget av tidsklemme, vær og vind. Vi har derfor fokus på et stilrent og moderne design som passer inn i en hektisk hverdag. Pierre Robert velger materialer av høy kvalitet som føles myke mot huden, og tester alle plagg grundig for å finne en perfekt passform som sitter godt, med enkle linjer og rene snitt.

I tillegg til å se bra ut og sitte behagelig så er det viktig for oss at våre klær blir laget under anstendige forhold og i tråd med Pierre Roberts bærekraftsstrategi. Alle våre leverandører må kunne tilfredsstille våre etiske retningslinjer for arbeiderrettigheter, dyrevelferd og miljø, og vi har en streng kjemikalieforskrift som sikrer at våre plagg er trygge å bruke mot huden, selv på de aller minste.

We commit to creating quality basics – made with care, and beloved for their comfort and style. #ComfortInStyle

Alle Pierre Robert plagg utvikles av vårt designteam i Oslo, og er tilgjengelig i Norge, Sverige og Finland. Pierre Robert har også egen nettbutikk – pierrerobert.no/se/fi.