Vestlandslefsa

Vestlandslefsa lages etter en oppskrift som ble brukt i Hardanger helt tilbake i år 1630.

Vestlandslefsa er et rotnorsk produkt og Norges sterkeste merkevare på lefser. Den sammenbretta godbiten med smørkrem, sukker og kanel smelter på tunga. Vestlandslefsa kan nytes til både hverdag og fest og er perfekt når du skal på tur eller vil ha noe godt til ettermiddagskaffen.

Vestlandslefsa har både ferdigsmurte lefser med kanel og sukker, som du finner i fryseren og tørkete lefser som du selv fukter og smører med din egne smørkrem. Den nyeste produktet er Vestlandslefsa Lefsesnack, en spiseklar lefse i liten pakning passe til en person og perfekt på farten.

Vestlandslefsa er laget etter en god, gammel oppskrift fra Hardanger som går tilbake til år 1630. Det var Inger Bø som starte lefseeventyret hjemme i kjelleren på Os i 1950-åra og Vestlandslefsa bakes fremdeles etter den samme oppskriften.