Aktieselskabet Beauvais kjøper Pastella

Aktieselskabet Beauvais kjøper Pastella A/S av Tholstrup Cheese A/S, som eies av Arla Foods Amba.

Pastella er i dag markedsleder innen fersk pasta i Danmark, Sverige, Finland og Nederland. Hovedkontoret ligger i Fredericia i Danmark, og selskapet har produksjonsvirksomhet i Fredericia og Skovlund. Pastella har en årlig omsetning på ca. 130 mill. DKK og har 73 ansatte.
 
- Markedet for fersk pasta er i vekst, og med kjøpet av Pastella styrker vi vår merkevareportefølje. Vi ser gode muligheter for å videreutvikle fersk pasta i Norden, sier administrerende direktør Per Fallang i Beauvais. 
 
Aktieselskabet Beauvais produserer og markedsfører et bredt sortiment av næringsmidler under merkene Beauvais, FRESH Light, Risifrutti, Den Gamle Fabrik, Grandiosa og Glyngøre, og er markedsleder innen de fleste av sine produktområder. Beauvais omsetter for ca. 650 mill. DKK og har 210 ansatte. Beauvais er en del av Orkla Foods.
 
- Salget av Tholstrups pastavirksomhet skjer i tråd med vårt ønske om å konsentrere oss om vår kjernevirksomhet. Vi er tilfreds med å ha solgt til Beauvais, som vi er overbevist om kan videreføre og utvikle virksomheten, sier viseadministrerende direktør Povl Krogsgaard i Arla Foods.
 
 
 
Eventuelle spørsmål bes rettet til:
Torben Bang Jensen, administrerende direktør i Pastella, telefon +45 75 56 28 22
Håkon Mageli, informasjonsdirektør i Orkla Foods, telefon +47 92 84 58 28
Per Fallang, administrerende direktør i Beauvais, telefon +45 43 58 93 10