Bjørn Slåtto overtar som leder for Orkla Finans

Bjørn Slåtto (40) overtar som administrerende direktør i Orkla Finans fra og med i dag. Slåtto har vært ansatt som finansdirektør i Orkla Finans siden 2002.

- Bjørn Slåtto har vært en sentral person i oppbyggingen av det som er dagens Orkla Finans. Han har vist faglig dyktighet, lederskap og stor energi i sin nåværende lederposisjon. Jeg er meget glad for at han vil påta seg dette lederansvaret, og ønsker han lykke til med hans nye utfordringer, sier Roar Engeland, leder for Orklas Finansielle Investeringer og styreformann i Orkla Finans.
 
Audun Bø, som har ledet Orkla Finans siden 2002, vil nå gå over i en senior lederstilling i Orkla ASA. Audun vil det kommende året studere til en executive MBA ved IMD i Sveits og skal arbeide med hvordan Orkla kan videreutvikle sin investeringsvirksomhet.
 
- Bø har gjort en imponerende innsats de siste seks årene med å lede oppbyggingen av Orkla Finans til spesialisten på alternative investeringer i Norge. Han overleverer en veldrevet organisasjon, en kompetent ledergruppe og dyktige medarbeidere forøvrig, sier Engeland.

----------------------------------
 
Bjørn Slåtto (40): Utdannet siviløkonom fra BI, og har gjennomgått Orklas Senior Management Program. Kommer sist fra posisjon som finansdirektør i Orkla Finans (siden 2002). Innehar i tillegg en rekke styreverv, bl.a. i verdipapirforetak og fondsforvaltningsselskaper.
 
----------------------------------
 
Fakta om Orkla Finans
Orkla Finans er et kompetansedrevet verdipapirforetak som tilbyr investeringstjenester til større private og institusjonelle investorer. Selskapet har siden 2002 arbeidet for å bygge Norges sterkeste fagmiljø innenfor alternative investeringer. Orkla Finans Gruppen har ca. 140 ansatte. Selskapet har kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tønsberg, Hamar, Sandvika og Tromsø.
 
---------------------------
 
For ytterligere opplysninger, kontakt:
Bjørn Slåtto, adm.dir Orkla Finans, tlf: 930 50 847
Roar Engeland, Konserndir. Orkla ASA/st.formann Orkla Finans, tlf. 926 53 197
Mette Lindbæk, kommunikasjonssjef Orkla Finans, tlf: 470 10 660
 
 
Dato: Oslo, 6. august 2008