Ny administrerende direktør i Orkla Confectionery & Snacks Norge

Jeanette Hauan Fladby (47) er utnevnt til ny administrerende direktør i Orkla Confectionery & Snacks Norge.

Hauan Fladby tiltrer stillingen 1. september 2015. Hun overtar etter Ann-Beth Freuchen, som 1. juli blir konserndirektør og leder for forretningsområdet Orkla Confectionery & Snacks. Hauan Fladby vil rapportere til Freuchen og bli en del av ledergruppen i forretningsområdet.

Siden 2010 har Hauan Fladby vært administrerende direktør i Pierre Robert Group. Hun startet i Orkla i 1995 og har hatt flere ulike lederstillinger i konsernet, deriblant marketingdirektør og kategoridirektør i tidligere Stabburet. Hun har en Master of business and marketing fra Handelshøyskolen BI.


- Jeg er meget glad for at Jeanette har takket ja til å lede Orkla Confectionery & Snacks Norge. Hun har en sterk faglig bakgrunn, betydelig merkevarekompetanse og solide resultater å vise til gjennom sin karriere i Orkla, sier Ann-Beth Freuchen, påtroppende konserndirektør og leder for Orkla Confectionery & Snacks.

Prosessen med å finne Jeanette Hauan Fladbys etterfølger som administrerende direktør i Pierre Robert Group er igangsatt.


Orkla er en ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvare-, storhusholdnings- og bakerimarkedet i Norden, Baltikum og utvalgte markeder i Sentral-Europa og India. Orkla er notert på Oslo Børs og har hovedkontor i Oslo. Konsernet hadde i 2014 en omsetning på ca. 30 mrd. kroner, og hadde ved årsskiftet ca. 13.000 ansatte.

Orkla ASA
Oslo, 9. juni 2015

Ref.:
Konserndirektør Kommunikasjon og Corporate Affairs
Håkon Mageli
Mobil +47 928 45 828