Ny administrerende direktør i Pierre Robert Group

Hege Holter Brekke (46) er utnevnt til ny administrerende direktør i Pierre Robert Group.

Holter Brekke tiltrer stillingen 1. september 2015. Hun overtar etter Jeanette Hauan Fladby, som er utnevnt til administrerende direktør i Orkla Confectionery & Snacks Norge.

Siden 2014 har Holter Brekke vært marketing- og innovasjonsdirektør i forretningsområdet Orkla Foods. I perioden 2007-2014 var hun konserndirektør Marked i TINE. Før det var hun konserndirektør Konsept og Marketing i Plantasjen, og hun har også erfaring fra McKinsey. Holter Brekke jobbet i Orkla også i perioden 1996-2004, og hadde flere ulike lederstillinger i Nidar og i Orkla ASA. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

- Hege Holter Brekke har en sterk merkevarekompetanse, bred ledererfaring og solide resultater å vise til i sin karriere. Jeg er svært glad for at hun har takket ja til å lede Pierre Robert Group, sier Stig Ebert Nilssen, konserndirektør og leder for forretningsområdet Orkla Home & Personal.  

Holter Brekke vil bli en del av ledergruppen i forretningsområdet og rapportere til Stig Ebert Nilssen.


Orkla er en ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvare-, storhusholdnings- og bakerimarkedet i Norden, Baltikum og utvalgte markeder i Sentral-Europa og India. Orkla er notert på Oslo Børs og har hovedkontor i Oslo. Konsernet hadde i 2014 en omsetning på ca. 30 mrd. kroner, og hadde ved årsskiftet ca. 13.000 ansatte.

Orkla ASA
Oslo, 25. juni 2015

Ref.:
Konserndirektør Kommunikasjon og Corporate Affairs
Håkon Mageli
Mobil +47 928 45 828