Nye ferdigretter fra Stabburet

Stabburet lanserer nå tre komplette ferdigretter som er utviklet for å møte forbrukers krav om bedre kvalitet og riktig næringsinnhold.
- Forbruker tar det for gitt at ferdigmat er rask og enkel å tilberede. Med de nye produktene ønsker vi i tillegg å vise at ferdigmat også kan smake godt og være sunt, sier produktansvarlig Heidi Kirkeng (bilde) i Stabburet. De nye produktene er basert på hvitt kjøtt/fisk, pasta/poteter og grønnsaker.
Ferdigrettene fremstilles slik at hver enkeltingrediens sprøytes med saus før de fryses og pakkes.
- Dette gjør tilberedningen hos forbruker rask samtidig som det ikke er nødvendig å tilsette væske under oppvarmingen. Fremstillingsmåten sikrer også at råvarene beholder smak og konsistens, sier Kirkeng.
De siste årene har sammenhengen mellom kosthold, helse og velvære fått økt oppmerksomhet hos forbruker.
- God smak og kroppens behov for riktig energi har derfor vært viktig i utviklingen av produktene, noe som Stabburets matfaglige team blant annet har bidratt til, sier Kirkeng. Hun synes det er gledelig at ferdigrettene også oppnår høy score i smakstestene som Feedback Research har utført for Stabburet.
Ferdigrettene leveres i variantene Fiskegryte, Pasta Kalkun og Pasta Basilika.