Nytt om navn - Moe, Barkald og Jahren

Dagens leder i Konsernutvikling, Trygve Christian Moe (35), er fra høsten 2006 ansatt som økonomidirektør i Procordia Food. Trygve har ledet Konsernutvikling siden 2001, og har vært ansatt i Orkla-konsernet siden 1999.
 
Erik R. Barkald (43) er ansatt som ny direktør for Konsernutvikling. Han vil rapportere til konserndirektør Roar Engeland, og tiltrer 1. september.
 
Erik er handelsøkonom, er gift og har to barn. Han har vært ansatt i ulike stillinger i Orklakonsernet siden 1993, nå som økonomidirektør i Orkla Foods. Erik har tidligere vært finansdirektør i Orkla, og før dette assisterende direktør og controller i Orkla. Han har også bakgrunn som finanssjef i Unitor.
 
Pål Erik Jahren (37) er ansatt som økonomidirektør i Orkla Foods. Han vil inngå i Orkla Foods' ledergruppe og rapportere til adm. direktør Atle Vidar Johansen.
 
Pål Erik Jahren kommer fra stillingen som økonomidirektør i Orkla Foods CEE. Han startet sin karriere i Orkla som trainee i 1995. Jahren er cand. oecon. fra Universitetet i Oslo og autorisert finansanalytiker, er gift og har to barn.
 
 
Ref.:     
Informasjonsdirektør  Ole Kristian Lunde   Telefon: +47-22 54 44 31