Thomas Ljungqvist blir leder for Investor Relations i Orkla ASA

Thomas Ljungqvist er utnevnt til Senior Vice President Investor Relations i Orkla ASA. Han overtar etter Mattias Orrenius, som går over i en stilling som Chief Financial Officer i Orkla Confectionery & Snacks Sverige. 

Thomas Ljungqvist har siden 2014 vært Chief Financial Officer i Orkla Investments. Han har vært ansatt i Orkla siden 2008 og har tidligere erfaring fra M&A og forretningsutvikling i både Orkla og Sapa. Før han startet i Orkla var han del av UBS' group strategic advisory team i Zürich og han har også jobbet for Capgemini i Stockholm. Ljungqvist er siviløkonom fra Handelshögskolan i Stockholm. 
  
-Vi er svært glad for at Thomas har takket ja til å lede Investor Relations. Han kjenner Orkla godt gjennom sin erfaring fra ulike stillinger i konsernet og har solid erfaring fra finansmarkedet. Samtidig vil vi takke Mattias for en utmerket jobb med å lede Investor Relations de tre siste årene og gleder oss over at han nå går inn i en annen viktig rolle i konsernet. Vi ønsker både Thomas og Mattias lykke til med nye oppgaver, sier Jens Bjørn Staff, konserndirektør Økonomi og Finans i Orkla ASA.

Thomas Ljungqvist vil starte i stillingen senest 1. april 2018.

Orkla ASA

Oslo, 17. januar 2018
 

Ref.:

Konserndirektør Kommunikasjon og Corporate Affairs
Håkon Mageli
Tlf.: +47 928 45 828