Jobb hos oss

I Orkla får du flotte utviklings- og karrieremuligheter i et stort, internasjonalt konsern. Vi jobber iherdig for å gi våre ansatte muligheter og et optimalt arbeidsmiljø, slik at de kan vokse og prestere på best mulig måte. Vi gir alle våre ansatte muligheten til å bruke sine ferdigheter og evner på tvers av funksjoner, bedrifter og landegrenser slik at de virkelig utgjør en forskjell.

Hvem vi er

Hvorfor velge Orkla

Hvem du kan være i Orkla

Møt våre mennesker

Ledige stillinger

Dette er en felles oversikt over ledige stillinger i Orkla og våre datterselskaper i Norden.

Les mer

Studenter og nyutdannede

Orkla er den perfekte inngangsporten til din karriere!

Karrierevalget er gjerne ett av de største valgene vi gjør i løpet av livet, og det vanskeligste kan ofte være å velge bort, fremfor å faktisk velge. Orkla eier hele verdikjeden fra A til Å, noe som betyr mange interne karrieremuligheter for deg som nyansatt.

Les mer
Unge talenter i Orkla

Orkla Summer Academy

Orkla Summer Academy finner sted på vårt hovedkontor i Oslo, Norge. Ved oppstarten sommeren 2017 hadde Orkla Summer Academy fokus på digital markedsføring fordi dette er et nøkkelområde for Orkla. Programmet ble en suksess og er blitt utvidet og dekker flere områder.

Les mer

Jeg visste at det ville være mange søkere for jobben i Orkla, så jeg brukte mye tid på å skrive en god søknad som skulle skille meg ut fra mengden. Gjennom flere spennende intervjurunder ble jeg utfordret med relevante oppgaver og interessante case tilpasset jobben. Dette var krevende, men heldigvis fikk jeg jobben! Orkla er utrolig flinke på å ta imot nyutdannede, og fra dag én har jeg hatt spennende arbeidsoppgaver tilpasset mitt nivå og som gir rom for utvikling.

Even Jacobsen, Brand Manager, Orkla Foods Norge