Jobb hos oss

I Orkla får du flotte utviklings- og karrieremuligheter i et stort, internasjonalt konsern. Vi jobber iherdig for å gi våre ansatte muligheter og et optimalt arbeidsmiljø, slik at de kan vokse og prestere på best mulig måte. Vi gir alle våre ansatte muligheten til å bruke sine ferdigheter og evner på tvers av funksjoner, bedrifter og landegrenser slik at de virkelig utgjør en forskjell.

Hvem vi er

Hvorfor velge Orkla

Hvem du kan være i Orkla

Møt våre mennesker

Ledige stillinger

Dette er en felles oversikt over ledige stillinger i Orkla og våre datterselskaper i Norden.

Les mer

Studenter og nyutdannede

Orkla er den perfekte inngangsporten til din karriere!

Karrierevalget er gjerne ett av de største valgene vi gjør i løpet av livet, og det vanskeligste kan ofte være å velge bort, fremfor å faktisk velge. Orkla eier hele verdikjeden fra A til Å, noe som betyr mange interne karrieremuligheter for deg som nyansatt.

Les mer

Internship-program: Orkla Summer Academy

Vi har valgt å kalle vårt internship-program for «Orkla Summer Academy» fordi det gir assosiasjoner både til en morsom sommerleir og høyere bedriftsutdannelse. Vi ønsker at programmet skal være morsomt for all interns’ene, i tillegg til at det skal gi nyttige resultater som vi kan bruke videre i vår virksomhet.

Les mer

Jeg visste at det ville være mange søkere for jobben i Orkla, så jeg brukte mye tid på å skrive en god søknad som skulle skille meg ut fra mengden. Gjennom flere spennende intervjurunder ble jeg utfordret med relevante oppgaver og interessante case tilpasset jobben. Dette var krevende, men heldigvis fikk jeg jobben! Orkla er utrolig flinke på å ta imot nyutdannede, og fra dag én har jeg hatt spennende arbeidsoppgaver tilpasset mitt nivå og som gir rom for utvikling.

Even Jacobsen, Brand Manager, Orkla Foods Norge