Salg

Når man liker å vinne, føles det godt å spille på vinnerlaget. Men det føles enda bedre å spille på det laget som hjelper alle å vinne: selskapet, kunder, og – viktigst av alt – forbrukerne.

For våre salgsteam er ingen dager like, enten du jobber inne på kontoret eller ute i butikk. Det er de som er Orklas ansikt utad og må mestre kunsten å kombinere internt arbeid, som analyser, drift, prosjekter og presentasjoner, med eksternt arbeid ut mot våre kunder gjennom samarbeid og forhandlinger. Når avtalene er på plass, er det selgerne i ytre salg som har ansvaret for implementeringen i butikk. Har du noen gang lurt på hvorfor chipsposen er plassert ved siden av brusen? Eller hvem som har satt opp en kajakk med leverpostei midt i matbutikken?

Dette er nøye tenkt ut av våre selgere og varefremmere i butikk, som kombinerer kreativitet, med nøye analyser og erfaring for at det skal bli lettere for nettopp deg å finne og velge de varene du ønsker. Kunne du tenkt deg en variert og spennende arbeidshverdag? Bli en del av vårt team!

Min karriere innen salg – Elisabeth Tegneby

Les om Elisabeths salgskarriere i Orkla.

Les mer