Supply chain og produksjon

Orkla er stolt over å eie hele verdikjeden, fra en produktidé ser dagens lys til det ferdige produktet er i hendene på forbrukeren. Vi er opptatt av at råvarene vi bruker er bærekraftig produsert, og vi jobber aktivt med forbedringsprosjekter i verdikjeden.

Visste du for eksempel at all kakao vi kjøper til Nidar-sjokolade er 100 % UTZ-sertifisert (bærekraftig jordbruk)? Våre innkjøpere jobber direkte mot leverandører og bidrar hver dag til at vi når våre strategiske målsettinger. Når råvarene når våre fabrikker, er det våre medarbeidere der som har ansvar for at millioner av forbrukere får de kvalitetsproduktene de forventer og fortjener. Vi har egne team som driver store og mer omfattende forbedringsprosjekter i Orkla. Hvor mange ketchupflasker er det for eksempel mulig å produsere i timen? Og hvor er det mest optimalt at denne produksjonen ligger?

Sist, men ikke minst, har vi noen av bransjens beste logistikkmedarbeidere som hver eneste dag jobber med å optimalisere, forbedre og styre varestrømmen fra leverandør, gjennom produksjon og frem til våre kunder. Når må butikkjeden ha chipsleveransene til fotball VM-kampanjen, og hvor mye råvarer må bestilles for å kunne levere nok varer? Dette er bare noe av det du som logistikkmedarbeider kan få ansvaret for. Høres noe av dette spennende ut? Bli en del av vårt team!