Produksjonstrainee

Produksjonstraineeordningen har som mål å utvikle fremtidige ledere i Orkla Foods Norge og Orkla, primært innen fabrikkledelse, endringsledelse og prosjektledelse. Traineeperioden varer normalt i 3 år, og du vil bli stasjonert ved flere av Orkla Foods Norges fabrikker samt i én eller flere sentrale avdelinger i selskapet.

I traineeperioden vil du inneha ulike stillinger for å bygge kompetanse til å kunne gå inn i en fremtidig lederstilling hos oss.

Du vil få oppgaver som å delta i, og etter hvert lede, innovasjons-, logistikk-, og endringsprosjekter samt bidra med analytisk støtte i løsing av daglige problemer. Mot slutten av perioden vil arbeidsoppgavene bære tydeligere preg av lederansvar. Du får tildelt en coach for hver periode som også er din linjeleder. Coachen er ansvarlig for oppfølging av din faglige og personlige utvikling, i samarbeid med HR-avdelingen. Vi har et godt gjennomprøvet opplæringsprogram samt jevnlige planleggings- og utviklingssamtaler, spesielt utviklet for traineer. Traineene i Orkla Foods Norge utgjør et fellesskap som utveksler erfaringer og støtter hverandre. Flere samlinger gjennomføres i løpet av året, med gamle og nye kandidater.

Orkla Foods Norge har 13 produksjonsanlegg i Sør-Norge: Arna, Voss, Stranda, Vigrestad, Kristiansand, Elverum, Brumunddal, Oslo, Rygge, Fredrikstad, Skien, Larvik og Sem. Mobilitet er en selvfølge for våre fremtidige traineer.

Du har følgende kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning, på masternivå
  • Evne til å tenke strategisk
  • Sterke analytiske evner
  • Evne til å kommunisere med alle deler av organisasjonen
  • Interesse for produksjon, logistikk og prosjektledelse
  • Ambisjoner om å bli leder
  • Snakker et nordisk språk

Mine tre år som Produksjonstrainee i Orkla – Sebastian Helmfrid

Som nyutdannet fikk Sebastian raskt ansvaret for store prosjekter i rollen som Produksjonstrainee i Orkla Foods Norge. Les om hans tre år som trainee.

Les mer