Naturli-karriereside-2-aspect-ratio-16-9

NATURLI’ Eatery Grünerløkka

NATURLI’ Eatery, tidligere NATURLI’ Café Skøyen, flytter og åpner på en helt ny lokasjon på Grünerløkka 30. september! NATURLI’ Eatery kommer til å bli et inspirasjonssted for alle som ønsker å spise plantebasert mat, fordi vi i NATURLI’ ønsker at enda flere skal få øynene opp for at plantebasert mat kan smake skikkelig digg, og at det å spise og drikke mer bærekraftig ikke trenger å gå på bekostning av smak.

Naturli-karriereside-aspect-ratio-4-3

Helt siden 1998 har vi utviklet smakfulle og plantebaserte produkter. Sommeren 2020 åpnet vi vår aller første café på Skøyen, og nå gleder vi oss veldig til å flytte og endelig åpne dørene på selveste Grünerløkka også, som sammen med vår foodtruck blir til NATURLI’ Eatery. NATURLI’ Eatery blir et helt nytt konsept – nye retter, lenger åpningstid, og et splitter nytt lokale.

Naturli-karriereside-3-aspect-ratio-4-3

Vil du være med på denne spennende reisen? Vi søker flinke og engasjerte medarbeidere til den nye restauranten. Vi ønsker å være et samlingssted for alle som har interesse for plantebasert mat – men også for de som rett og slett bare er litt nysgjerrige. Derfor søker vi etter deg som vil gi kundene våre en fantastisk mat- og serviceopplevelse, fordi hos oss handler det om oppdagelse og opplevelse – utviklet for og med dere.

Søk her!