Bli ditt eget pizzabud

Vi nordmenn elsker pizza. Nå utfordrer Stabburet alle landets pizzabud med en stor take away pizza du steker selv hjemme. Alltid med et rykende varmt resultat.

13.09.2012

Nordmenn elsker pizza og spiser det som hverdagsmat, i helgen når de skal kose seg eller når man har det travelt og trenger noe mettende, enkelt og raskt.

– Vi har jobbet lenge med utviklingen av vår nye pizza. Med Take Away by Big One finnes det nå en en pizza i frysedisken som er like stor, og er like god som pizzaen du bestiller. Den har en ordentlig luftig bunn, god gripekant og rikelig med topping. Rømmedressing følger selvsagt med, akkurat slik folk vil ha det når de bestiller take away, sier Kjetil Andresen, produktsjef i Stabburet.

Take Away by Big One leveres i autentiske take away esker, og er ferdig stekt på tolv minutter. De store pizzaene produseres på en ny bakelinje på Stranda og det brukes ekstra god tid til heveprosessen. Den nye metoden gir en luftig bunn akkurat som den du får på restaurant.

Take Away by Big One kommer i to smaksvarianter; Meat Lover som består av saftig biffkjøtt, kjøttboller, bacon og løk og Dream Team, som er toppet med store biter av skinke og en smaksrik pepperoni.

– Ved å varme opp take away pizzaen hjemme hos deg selv er du garantert en rykende varm pizza ved servering. Det skjer ikke alltid når man bestiller take away og leveringstiden kan bli lang, sier Andresen.

Big One-merket ble introdusert på 1990-tallet og er Stabburets svar på amerikansk ”deep pan” pizza. I dag har Big One en markedsandel på ca 25 % og det produseres 8,2 millioner pizzaer totalt i året. Big One produseres på samme fabrikk som Grandiosa og Originale.