En ekte innovasjon fra Möller’s

Go-Omega-3 er et helt nytt familieprodukt fra Möller’s. Med en fløyelsmyk og kremet konsistens er det bare å nyte den daglige dosen med omega-3 - uten smak av fisk!

18.06.2015

– Dette er utvilsomt en av de største nyhetene fra Möller’s på veldig lenge. Den originale tranen vil alltid bestå og ha en sterk posisjon, men endelig kan vi tilby et omega-3 produkt til de som ikke vil ta tran på grunn av smaken, sier Henrik Dønnum Roe, produktsjef i Orkla Health.

Go-Omega-3 har en lettdrikkelig konsistens som gjør produktet ekstra gunstig for barn som ikke får i seg nok fisk eller tran. En undersøkelse utført fra Norstat i år viser at de fleste foreldre tror barna får i seg nok omega-3, men det stemmer ikke. Kun 18 % får i seg nok av fisk og grønt viser Helsedirektoratets tall.

Glemmer eller vil glemme..

Vond smak og mangel på gode rutiner er blant årsakene til at foreldre ikke gir barna sine omega 3-tilskudd eller tran.

-Når man først har etablert gode vaner, funnet et produkt man liker og tar dette daglig, er ofte barna de flinkeste til å følge vanene– og gjerne også minne foreldrene på å ta omega-3, sier Dønnum.

Tran og omega-3 har en dokumentert positiv effekt på helsen. Tran inneholder blant annet omega-3 fettsyrer som er viktig i kostholdet vårt, og har positiv effekt i forhold til hjerte- og karsykdommer, normal hjernefunksjon, syn og visse betennelsessykdommer. En skje med det nye Möller’s produktet inneholder ca. 1 gram omega-3.

Eksklusivt for NorgesGruppen

Möller’s Go’Omega-3 er lansert i samarbeid med NorgesGruppen og kan kun kjøpes i deres butikker ut året. I apotek finnes produktet under navnet Möller’s Pharma Omega Splash.

– Vi vet at mange kommer til å være skeptiske til å begynne med, men i alle tester som er gjort i forkant er folk veldig positivt overrasket over smaken, sier Dønnum. Vi kommer derfor til å ha fokus på smaksprøver i dagligvare og apotek gjennom året. Han legger til at Möller’s for første gang en smaksgaranti. – Liker man den ikke, fås pengene tilbake.

Undersøkelser blant norske forbrukere viser at de er mest opptatt av naturlighet, relevante leveringsformer og ikke minst god smak. Go’Omega-3 er laget av norsk tran, som så utvikles videre ved hjelp av en helt spesiell teknologi som gjør den kremete, gode sitronsmaken mulig å få til.