Frelsesarmeen og TORO i spennende samarbeid

De er kjent for sine supper. Den ene for å hjelpe til med suksess på kjøkkenet, den andre for å hjelpe folk i nød. Nå skal Frelsesarmeen og TORO samarbeide. Under fanen ”Suppe til folket” skal de spre enda mer varme og gode supper til det norske folk.

22.01.2016

I mer enn 125 år har Frelsesarmeen delt ut varm suppe til de som trenger det. Nå vil samarbeidet med suppespesialisten TORO varme enda flere, fra den vanlige mannen i gata til dem som trenger det aller mest.

– Vi er veldig glad for at TORO ønsker et slikt samarbeid med oss, forteller Andrew Hannevik, informasjonssjef i Frelsesarmeen. 

– Dette vil være et omfattende og langvarig samarbeid, som strekker seg fra faste leveranser av supper til samarbeid om gode ideer. Målet er å kunne hjelpe enda flere trengende. Vi er helt i startfasen av samarbeidet, så det er litt tidlig å gå inn på alle detaljer, men vi har mange spennende tanker og gleder oss veldig, sier Hannevik. 

– For TORO handler dette samarbeidet om å gi noe tilbake til samfunnet. Frelsesarmeen har i alle år hjulpet dem som trenger det mest, og vi vil gjerne være en støttespiller og samarbeidspartner i dette fantastiske arbeidet, sier marketingdirektør i Orkla Foods Norge, Christian Mjaaseth.

Om Frelsesarmeen: Frelsesarmeen er et mangfoldig og særpreget kirkesamfunn som viser omsorg for hele mennesket ved å tilby suppe, såpe og frelse. Det vil si at vi for eksempel vil mette sultne mager, jobbe for den enkeltes verdighet og fortelle om Guds kjærlighet.

Om TORO: Det er i år 70 år siden TORO ble registrert som varemerke. Senere samme år kom buljongterningen som revolusjonerte norsk matlaging. I 1959 ble TORO Grønnsaksuppe lansert, i 1961 kom TORO Tomatsuppe, før TORO Bergensk Fiskesuppe kom i 1964.

Kontaktinfo:

Frelsesarmeen
Silje Schønning Geirdal, kommunikasjonsrådgiver

silje.geirdal@frelsesarmeen.no902 60 655

TORO
Christian Mjaaseth, marketingdirektør Orkla Foods Norge 

christian.mjaaseth@orkla.no995 89 936