Gi bort en skål varm suppe

Du som forbruker kan nå være med å gi bort en skål varm suppe til en som trenger det. 

31.10.2016

For hver suppepose fra TORO du kjøper på Meny i november, gis nå en porsjon til Frelsesarmeens arbeid blant trengende.

Dette er et ledd i samarbeidet «Suppe til folket» mellom Frelsesarmeen og TORO som blant annet skal bidra til å gi supper til de mange som Frelsesarmeen hver dag er ute og hjelper.

I mer enn 125 år har Frelsesarmeen delt ut varm suppe til de som trenger det. Nå inviteres også forbrukerne til å være med på arbeidet. Samarbeidet med TORO har hittil ført til at Frelsesarmeen har mottatt et betydelig antall supper. Målet nå er å nå enda flere, og til de som trenger det aller mest.

‒ Vi er veldig glade for samarbeidet vi har med TORO, og gleder oss til å se resultatene av denne kampanjen, sier Andrew Hannevik, informasjonssjef i Frelsesarmeen.

‒ Allerede nå ser vi at samarbeidet gir resultater for de som trenger det aller mest, og vi gleder oss over at dette bare er starten på et omfattende og langvarig samarbeid. Målet er å kunne hjelpe enda flere trengende, og vi gleder oss veldig til fortsettelsen, sier Hannevik.

‒ For TORO handler dette samarbeidet om å gi noe tilbake til samfunnet. Frelsesarmeen har i alle år hjulpet de som trenger det mest og vi vil gjerne være en støttespiller og samarbeidspartner i dette fantastiske arbeidet, sier marketingdirektør i Orkla Foods Norge, Christian Mjaaseth.