Her er høstens lanseringer

Dessertmikser fra TORO, Define i ny drakt og mer av det gode fra BigOne er blant nyhetene Orkla byr på i september.

02.09.2016

– Lanseringsvinduet kjennetegnes av aktiviteter på flere av Orklas største merker. Den skandinaviske hårpleieserien Define har fått et betydelig designløft og en enda bedre formula, og våre bestselgende Jif-sprayer kommer i ny drakt, sier Arve Heltne, Senior Vice President Orkla Marketing & Innovation.

TORO dessertmikser i tre varianter, TORO Kyllingpanne, en ny indisk saus fra SaritaS og FUN Light Husholdningssaft er blant matnyhetene. BigOne-pizzaene relanseres med bedre bunn og mer topping, og Nidar byr på sjokoladeplaten Polly Brente Mandler. Nidar plukk & miks småsjokolader til Halloween og en ny julemarsipan med mørk sjokolade og 46 % mandler er også blant sesongens nyheter.

Mer av det gode, mindre av det usunne

– Trenden med «Fri for»-produkter fortsetter. Eksempler på dette er Maxim proteinbarer uten gluten og med redusert sukkerinnhold, og Nutrilett-produkter med mindre sukker, lavt kaloriinnhold og mer naturlige ingredienser, sier Heltne. – Vi lanserer også CuraMed halstabletter med tilsatt D-vitamin og en sukkerfri smaksvariant.

Maxim 40 % proteinbarer utvider med to nye smaksvarianter, og Möller’s lanserer et kosttilskudd som er skreddersydd for gravide, basert på ingredienser anbefalt av norske helsemyndigheter.

Andre nyheter som er verdt å merke seg, er OMO Black samt Milo, som relanseres med en ny, høykonsentrert formula. Resultatet er en mindre flaske som gir like mange vask som før. 65-årsjubilanten Zalo feirer med å lansere en Limited Edition-variant med designtemaet «Én dråpe er nok».

De nye produktene vil bli å finne i butikkhyllene fra midten av september.