Jeanette Hauan Fladby ny konserndirektør i Orkla ASA

Jeanette Hauan Fladby (50) er utnevnt til ny konserndirektør i Orkla med ansvar for forretningsområdet Orkla Confectionery & Snacks.

27.08.2018

Jeanette H. Fladby

Hun tiltrer stillingen fra 1. oktober i år. Jeanette vil rapportere til Orklas konsernsjef og bli del av Orklas konsernledelse. Hun overtar stillingen som leder for Orkla Confectionery & Snacks etter Ann-Beth Freuchen, som tidligere kommunisert blir ansvarlig for Orkla Foods (Norden og Baltikum).

– Jeg er svært glad for at Jeanette har takket ja til å lede Orkla Confectionery & Snacks og bli en del av konsernledelsen. Jeanette har solid ledererfaring, sterk faglig kompetanse innen marketing og kategoriutvikling og en forretningsmessig bakgrunn som gjør henne til rett person for jobben, sier konsernsjef Peter A. Ruzicka i Orkla.

Prosessen med å rekruttere Jeanettes etterfølger er igangsatt. Hun har siden 1. september 2015 vært adm. direktør i Orkla Confectionery & Snacks Norge. I perioden 2010-2015 var hun adm. direktør i Pierre Robert Group. Hun har hatt flere lederstillinger i Orkla siden hun startet i konsernet i 1995, deriblant marketingdirektør og kategoridirektør i Stabburet (nå Orkla Foods Norge). Jeanette har en Master of business and marketing fra Handelshøyskolen BI.

Orkla Confectionery & Snacks er markedsleder innen kategoriene godteri, kjeks og snacks og har selskaper i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Latvia og Estland, med Norge som det største enkeltmarkedet. Blant de mange kjente merkevarene er KiMs, Nidar, Sætre, Göteborgs Kex, OLW, Panda, Laima, Selga, Adazu og Kalev. I 2017 hadde forretningsområdet en omsetning på 6,4 mrd. kroner og ca. 3.200 ansatte pr. 31.12.2017.

Kontakter

Håkon Mageli

Konserndirektør, Kommunikasjon og Corporate Affairs

+ 47 928 45 828

hakon.mageli@orkla.no