Lett å lage god fisk til hele familien

Abba Middagsklart er det nyeste varemerket i Abba Seafoods portefølje: et sortiment av produkter som gjør det lett å lage fisk som hele familien liker. Lansering er blitt godt mottatt i det svenske markedet.

19.07.2012

Abba Middagsklarts nåværende sortiment består av sauser, pesto og grytebaser der det eneste du behøver å gjøre er å tilsette laks. Produktene blir produsert i Bohuslän i Sverige, og inneholder ingen tilsetningsstoffer.

Bakgrunnen for produktlanseringen er bla. Abba Seafoods egne undersøkelser som viser at 70 pst av den svenske befolkningen ønsker å spise mer fisk, men at de av ulike årsaker ikke lager fisk så ofte som de vil. De opplever at fisk er vanskeligere å servere enn kjøtt, man er usikker på hvilken fisk man skal velge og hvordan man best skal tilberede akkurat den fisken og man er redd for at den ikke smaker godt nok, spesielt for barna.

Vellykket lansering – nye produkter kommer høsten 2012

Abba Seafoods løsning er Middagsklart og siden lanseringen høsten 2011 er den blitt godt mottatt. Siden uke 40 er det solgt over 2 millioner poser med Middagsklart – tilsvarende 8 millioner porsjoner. Høsten 2012 lanserer Abba Seafood flere Middagsklare produkter.

Abba Middagsklart er så langt kun lansert i Sverige.