Marianne Romslo-Macarie slutter i Orkla

Marianne Romslo-Macarie (45) fratrer sin stilling som konserndirektør HR for å søke nye utfordringer utenfor konsernet. Christer Grönberg (52) er konstituert som ny konserndirektør HR.

02.06.2014

– Grunnet endrede rammevilkår for min stilling velger jeg nå å gå videre utenfor konsernet. Jeg takker for samarbeidet og ønsker alle lykke til videre, sier Marianne Romslo-Macarie.

Romslo-Macarie startet i Orkla i januar 2013 som SVP Business Development, og har hatt stillingen som konserndirektør HR fra 1. februar 2013.

– Jeg ønsker å takke Marianne for god innsats i Orkla i en krevende tid med betydelige omstillinger i konsernet, sier Karl Otto Tveter, konserndirektør for konsernfunksjoner i Orkla.

Christer Grönberg konstituert HR-direktør i Orkla

Christer Grönberg (52) er konstituert som ny konserndirektør HR.

Grönberg kommer fra Orkla Foods, der han siden 2010 har vært HR-direktør og en del av ledergruppen for forretningsområdet. Siden 1998 har han hatt flere ledende posisjoner innen HR i Orkla-konsernet. Han har vært HR-direktør både i Procordia Food og Stabburet. Grönberg har også hatt ulike stillinger i Forsvaret.

Christer Grönberg tiltrer stillingen som konstituert konserndirektør HR 2. juni 2014. Han vil inntil videre også opprettholde ansvaret for HR i Orkla Foods.

– Vi er svært fornøyd med at Christer har takket ja til stillingen som konstituert konserndirektør HR og ønsker han lykke til i ny rolle, sier Karl Otto Tveter, konserndirektør for konsernfunksjoner i Orkla.