Mesterkokk bak chipsnyhet

Kokkens Oppskrift er et nytt chipskonsept fra KiMs. De nye chipsposene lanseres i samarbeid med Norges mestvinnende kokk Odd Ivar Solvold.

07.09.2015

– I min oppvekst var potetchips en naturlig del av søndagssteika hos mine besteforeldre. 

Den gangen tenkte jeg ikke mer over det, annet enn at det var utrolig kjekt å få potetchips allerede til middagen. I ettertid, med noen år som kokk på baken, ser jeg potetchips er et fantastisk godt produkt å servere til mat dersom det er smaksmessig tilrettelagt maten du spiser, sier Odd Ivar Solvold.

Han er Norges mestvinnende kokk, og står nå bak to nye chipsposer som lanseres 15. september.

– Sammen med chipsekspertene hos KiMs har jeg utviklet det nye smakskonseptet ”Kokkens Oppskrift”. Potetchipsen er utviklet med fokus på smaker som man kjenner igjen med en gang du smaker dem. Jeg har valgt de beste tilgjengelige kryddersortene for å sikre optimal smak, og den nye varianten ”Mild Bearnaise” smaker bearnaise med toner av smør, egg, estragon og syre, mens ”Frisk Salsa” har en «grønn» smak av vårløk. Når jeg skal sette navnet mitt på noe, vil jeg være trygg på at det er et kvalitetsprodukt. Derfor har jeg vært med på hele utviklingsprosessen fra valg av potetsort til den ferdige chipsen i pose, og vet at Kokkens Oppskrift er av beste kvalitet, sier Solvold.