Nye lanseringer fra Orkla

Plantebasert is i fristende smaksvarianter, sommer-chips og miljøvennlig maskinoppvaskmiddel er blant sesongens nyheter fra Orkla-selskapene.

24.05.2019

En rekke nye produkter er nå på vei ut i butikkhyllene i de nordiske landene og i Baltikum:

– Vårens nyheter svarer på trender som bærekraft, sunnhet, smak og nytelse. Samtidig har vi flere spennende eksempler på hvordan vi tar innovasjonene våre fra ett marked til et annet, forteller Nils Goller, Senior Vice President i Orkla Marketing og Innovation.

Blant eksemplene er vegansk mat fra Anamma som rulles ut i stadig flere land.

Plantebasert iskrem

Naturli’ plantebasert is er blitt svært populær blant danske forbrukere, og flere nye favoritter er nå ute i butikk:

– En av våre nyeste favoritter er en økologisk verdensnyhet som er laget i samarbeid med Johan Bülow! Vi har fått æren av å bruke Bülow lakris til en fantastisk lakrisis, forteller Michael Pilgaard, Marketingdirektør hos Naturli’.

Her kan du lese mer om hvordan isen er utviklet, og møte Claus, som er mannen bak Naturli’s plantebaserte is: Naturli

Blant andre nyheter Naturli’ «Chick free», et plantebasert alternativ til kylling, ”The burger” 100% plantebasert og hvor protein er fra erter, Sausages – 100% plantebasert også den basert på erter, og  økologisk havredrikk som passer perfekt til bruk i kaffe, og økologisk mandel og havremelk.

Smakfulle sommernyheter

Smak og nytelse karakteriserer flere av nyhetene fra Orkla. KiMs frister med sommerchips med forrykende smak av Sweet Hickory BBQ og brusende smak av Cheddar & Jalapenos, mens OLW byr på Grilled Cheddar Chillies og Creamy Summer BBQ, og en ny Kikert-chips. Finske Tafel lanserer også en innovativ plantebasert snacks.

Grandiosa-elskere kan glede seg over enda bedre bunn på Grandiosa Take Away Supreme og Grandiosa Pan Pizza Classic som lanseres i Sverige.

FunLight frister med sommerlige smaksvarianter som Kiwi Lemon og Pink Lemonade, mens BOB Bara Bär byr på saft uten tilsatt sukker og tilsetningsstoffer, som er laget i Sverige.

Blant andre sesongnyheter er Abba sommersild, Felix Gresk yoghurt og grillsauser fra Vitana.

Produkter for en grønnere hverdag

Det norske merket Klar lanserer nok et godt og grønt alternativ til hjemmet:

– Mange av våre forbrukere har etterspurt maskinoppvaskmiddel fra Klar, så vi gleder oss nå over å kunne introdusere nyheten. Klar oppvasktabletter er et godt og grønt valg, akkurat slik som gode miljøvalg bør være, sier Anne Marheim Støren, Business Developer Sustainable Living i Orkla Home & Personal Care.

Orklas globale merkevare, Möller’s relanserer sine populære omega-3 kapsler i ny emballasje laget av 100 prosent resirkulert plast.

Sunne matpakkebarer

Kornmo har en god nyhet til de som ønsker et sunt og godt mellommåltid:

– Vi vet at mange ønsker sunnere snacking-alternativer som samtidig er gode på smak. Denne våren kommer Kornmo med Norges første og eneste matpakkebar med fullkorn – og Norges sunneste sjokoladekjeks, forteller Johanne Altenau Rokne, merkevaresjef for Kornmo.