Nyhetsslipp fra Orkla

Nå fylles butikkhyllene med en rekke nye produkter fra Orkla.

29.01.2016

Blant de mange nyhetene er Grandiosa Vår Take Away, Nidar Melkesjokolade, pizzaingredienser fra Pizzabakeriet og flere grove bakemikser fra TORO.

– Grandiosa Vår Take Away har potensial til å bli den neste nye store Grandiosa-varianten, mens Pizzabakeriets suksess følges opp av produkter som gjør det enkelt å få den samme produktkvaliteten hjemme, sier Arve Heltne, Senior Vice President, Orkla Marketing & Innovation.

Lanseringsvinduet kjennetegnes av mange aktiviteter og innovasjoner på flere av Orklas sterkeste merker:

– Nidar Melkesjokolade er en modig og inspirerende satsing. Et annet eksempel er TORO grove bakemikser, der vi går inn i et nytt område med den samme suksessformelen vi har hatt på baking, sier Heltne.

Blant andre matnyheter som er verdt å merke seg er Kornmo Knekkebrød, Toten Flak, Polly Peanøttsmør, Nora kjølte syltetøy med 70 % bær, TORO Supergrøt og TORO Rett i koppen havregrøt.

Mer av det gode, mindre av det usunne 

– Vi har fortsatt fokus på å redusere sukker i våre produkter, og lanserer nå Nugatti Zero som det første sjokoladepålegg i norsk dagligvarehandel helt uten tilsatt sukker. Andre eksempler er Maxim glutenfrie proteinbarer og TRUE sukkerfrie energi- og sportsdrikker med naturlig farge og smak, sier Heltne.

Naturlighetstrenden gjør seg også gjeldende innenfor personlig pleie, der Define lanserer en ny hårpleieserie fri for parabener, fargestoffer og silikon. Andre nyheter er Naturelle Pure deodorant, Naturelle Care såpestykke og en serie fra Dr. Greve med 15 produkter for personlig pleie. Lano hånd- og dusjsåpe relanseres uten parabener, fargestoffer og allergener.