Nyhetsslipp fra Orkla

Nå fylles butikkhyllene med mange nye produkter og merker fra Orkla.

09.02.2018

Produktnyheter fra Orkla februar 2018

TORO Smaksrike Baser, veganseriene Anamma og Naturli’, TORO Chunky Supper, Vill-sjokolade, Solidox tyggis og Define med havmineraler er blant Orklas mange nyheter i februar.

Vegetar og naturlig

– Flere av nyhetene møter trenden med naturlige og plantebaserte matvarer. Vår svenske Anamma-serie, med vegochorizo og andre smakfulle kjøtterstatninger, og plantebaserte, økologiske drikker fra det danske suksessmerket Naturli’ er gode eksempler, forteller Arve Heltne, Senior Vice President i Orkla Marketing & Innovation.

– TORO Smaksrike Baser er annen spennende nyhet. Serien består av baser til skikkelig gode middagsretter og sauser som gjør det enkelt å lage god middag fra bunnen av, sier Heltne.

Andre matnyheter er Grandiosa Nybakt i porsjonsvariant og TORO Bakemiks Grove Vafler og Grove Pannekaker med mer fullkorn og mindre sukker. Bare Bra byr på Supergranola og Ovnsristet Supermüsli uten tilsatt sukker. Den nye soyaserien Yamasa har mindre salt enn markedslederen og kommer også med en glutenfri variant.

– Superlife er en ny serie med økologisk frokosttopping og supergreen-miks til å ha i juice og smoothies. Produktene gjør det enklere å leve sunt, og viser hvordan vi møter trenden med økologisk, vegansk og glutenfritt, sier Heltne.

Nutrilett byr på barer med yoghurt og blåbær. Husk er et nytt produkt for magehelse, med høyt fiberinnhold, som lanseres i apotek. Solidox tyggegummi er en ny smaksrik tyggegummiserie med fluor for ekstra rene tenner, og karbonater som bidrar til å gjøre tennene hvitere.

Mer av det gode

– Vårt nye merke Vill er et godt eksempel på at vi også innen nytelse snakker mer om det naturlige. Den mørke melkesjokoladen har et høyere kakaoinnhold, mindre sukker, og mer av det som smaker godt, nemlig blåbær, bringebær og nøtter, sier Heltne.

Andre sjokolade og kjeksnyheter er Nidar Appelsinmarsipan med mørk sjokolade, Kornmo grove saltkjeks med 43 % fullkorn, Polly Turmiks-sjokoladeplater og Bixit Havrelunsj. Bixit reduserer sukkerinnholdet i alle sine produkter og tilsetter mer havre. Café Bakeriet frister med to nye cookies, Myk Karamell og Røstede Nøtter, og KiMs byr på små chipsposer. Polly peanøtter har 40 % mindre salt, og DOC halslinser er nå uten sukker.

«Fri for»-produkter

Naturlighetstrenden gjør seg også gjeldene innenfor personlig pleie, vask og rengjøring. Blant produktene Heltne mener det er verdt å merke seg er Define sjampo og balsam med havmineraler og Dr. Greve intimservietter. JIF har fjernet konserveringsmidler i sine rengjøringssprayer, slik at de nå er mildere og mer skånsomme. Jordan Easy Wipes, 100 % komposterbar, kommer nå i en ny variant for glass og speil.

– Pierre Robert jobber kontinuerlig med design og kvalitetsforbedringer og har relansert flere av sine favoritter, avslutter Heltne.

Les mer om Orklas internasjonale februarlanseringer >