Ole Petter Wie slutter i Orkla

Ole Petter Wie (48) ønsker å starte egen virksomhet og fratrer sin stilling som konserndirektør Business Development.

08.01.2015

Ole Petter Wie startet i Orkla i november 2012, og har hatt stillingen som konserndirektør Business Development fra januar 2013.

I rollen som leder for Business Development har Ole Petter støttet virksomhetene ved oppkjøp og salg av selskaper. Han har vært sentral i utviklingen av konsernets overordnede strategi og portefølje. I tillegg har han hatt ansvar for Commercial Excellence og Branded Goods Investments.

– Etter en spennende periode i Orkla ønsker jeg å bli entreprenør igjen. Jeg vil bruke dette året på å etablere en ny virksomhet. Jeg takker for samarbeidet og ønsker Orkla og alle de fantastiske menneskene i selskapet lykke til videre, sier Ole Petter Wie.

– Jeg ønsker å takke Ole Petter for veldig god innsats i en krevende tid med betydelige omstillinger i konsernet, og ønsker han lykke til med etableringen av eget selskap, sier Karl Otto Tveter, konserndirektør for konsernfunksjoner i Orkla.

Ole Petter Wie vil etter avtale følge opp enkeltprosjekter en tid fremover.

Arve Heltne og Lars Olav Olaussen, som er ansvarlige for henholdsvis Commercial Excellence og Strategy Development, vil heretter rapportere til Karl Otto Tveter. Espen E. Wiik, som er ansvarlig for Branded Goods Investments, vil rapportere til Terje Andersen.