Orkla deler ut innovasjonspris under NM for Ungdomsbedrifter

Fredag 5. mai deler konsernsjef Peter A. Ruzicka ut Orklas innovasjonspris under NM for Ungdomsbedrifter.

04.05.2017

En eksklusiv østerssaus basert på norske stillehavsøsters. En 100 % resirkulerbar bambustannbørste. Under NM for Ungdomsbedrifter skal 76 ungdomsbedrifter med 400 unge entreprenører i aksjon. Orkla deltar i juryen for innovasjonsprisen, i en konkurranse der innovative varer og produkter blir belønnet.

– Innovasjon er viktig for oss. Vi synes det er fantastisk å få muligheten til å støtte opp under ungdoms skaperglede sammen med Ungt Entreprenørskap. Med denne prisen ønsker vi å stimulere kreativiteten vi vet finnes der ute, sier Peter A. Ruzicka, konsernsjef i Orkla.

Fredag 5. mai vil han dele ut Orklas innovasjonspris under NM for Ungdomsbedrifter på Lillestrøm. Orkla juryen består av Maria Borge Andreassen, Arve Heltne, Celine Waldjac, Jørend Bolstad og Ole Jørgen Tumyr. 

Les mer om NM for Ungdomsbedrifter på Ungt entrepenørskaps nettsider >

Bygger bro mellom skole og næringsliv

I 2016 deltok over 25 000 ungdommer i Ungt Entreprenørskap sine programmer, og over 27 000 personer fra arbeids- og næringsliv var på ulike måter involvert i Ungt Entreprenørskaps aktiviteter i skolen. Om lag 2 000 av disse har vært mentorer for ungdomsbedriftene.