Procordia styrker sitt drikkesortiment

Procordia kjøper varemerket JOKK fra Norrmejerier og styrker sin posisjon innen frukt- og bærdrikker.

24.10.2012

Avtalen innebærer at Procordia fra og med januar 2013 overtar varemerket JOKK fra Norrmejerier Ekonomisk Förening. JOKK består av en serie bærdrikker, som finnes både som konsentrat og som ferdige drikker. JOKK har en årlig omsetning på ca. 65 millioner svenske kroner.

– JOKK er et premium varemerke bestående av drikker av høy kvalitet, og som kompletterer vårt sortiment. Kjøpet er helt i tråd med vår strategi for forretningsutvikling og innebærer at vi forsterker vår posisjon innen frukt- og bærdrikker, sier adm. direktør Mikael Aru i Procordia.

JOKK bærdrikker vil produseres ved Norrmejerier til og med mars 2013. Deretter flyttes produksjonen til Procordias fabrikk i Kumla. Procordia har imidlertid inngått en treårsavtale med Norrmejerier om at de fortsatt vil presse bær til konsentrat ved deres bærpresseri i Hedenäset, som i dag.Partene er enige om ikke å oppgi kjøpesummen.

Kontaktpersoner:
Mikael Aru, adm. direktør i Procordia, +46 734 044 445Helena Giertz, HR- og kommunikasjonsdirektør i Procordia, +46 706 080 053