Satser på superfood

Orkla Health har inngått en distribusjonsavtale med irske Have a Superlife, som har spesialisert seg innen superfood.

27.02.2018

Supersmoothie

Produktene fra Have a Superlife er sammensatt av naturlige og næringsrike råvarer. I første omgang introduseres tilbehørsprodukter som frokosttoppinger og grønnsaksmikser til smoothies.

– Mens mye av dagens hylle innenfor superfood i daglivarebutikkene består av enkeltingredienser som gresskar eller chia, tilbyr vi miksprodukter der du mye enklere får i deg flere av de mest næringsrike og sunne ingrediensene på en gang. F. eks ved at du tilsetter 1-2 skjeer som topping på frokostblandingen eller grøten hver dag, sier Steve Jørgensen, marketing direktør i Orkla Health.

Have a Superlife-produktene som vil være å finne i Remas hyller er veganske, økologiske og glutenfrie. Blant råvarene som brukes i miksene er blåbær, tranebær, chia, gresskarkjerner, sesam og kakao.

– Vi ser at superfood allerede er stort, ikke minst i våre naboland. Forbrukere er opptatt av det naturlige, og at det skal være plantebasert. De ønsker også at det de spiser skal være mest mulig sunt og energirikt for kroppen. Samtidig opplever de et mylder av gode råd. Vår visjon har alltid vært at det ikke skal bli for komplisert å spise sunt, men heller at man enkelt kan gjøre positive endringer med den maten vi allerede spiser. Vi tror at etterspørselen etter denne typen produkter vil øke, i takt med det store fokuset vi ser på helse, miljø og mer bærekraftige produkter, sier Jørgensen.

Om Have a Superlife

Have a Superlife Ltd er et irsk selskap som ble opprettet av gründerne Talya og Diarmuid Russell i 2011. Deres misjon handler om at sunn mat skal være enkelt, og tilbyr i dag ferdigblandede produkter med ingredienser av høy kvalitet som kan suppleres til mat for å oppgradere næringen. Alle produktene er veganske, økologiske, glutenfrie, laktosefrie og soyafrie. Produktene selges i dag i flere europeiske land som Storbritannia, Irland og Tsjekkia.

Superlife-serien